Artikler / Lemus

Lemus

 
 
Tre møbler med musik i
 
 
 
Lemus’ TV-møbel kan andet og mere end bare at se godt ud. Bag stoffet gemmer der sig et par kompetente aktive højttalere.
Lydkvaliteten alene er pengene værd, man får bl.a. rumkorrektion og møbelhåndværk i fornem kvalitet.
Smalt stereoperspektiv. Fuldvoksne højttalere kan flytte mere luft i bassen. Men i normal beboelse er dette mere end rigeligt!
Når der skal lyd på fjernsynet, står valget mellem en soundbar, der er en nem og diskret løsning, eller et fuldvoksent system med “rigtige” højttalere og en forstærker. Soundbaren er let at placere, men lyden giver dig ingen biografoplevelse. Er man ikke så heldig, at TV’et står ved samme væg som anlægget, kan det dog være den eneste socialt acceptable løsning.
Danske Lemus har et andet bud, der er både nyt og klassisk: Et TV-møbel med indbygget lyd. Eller rettere et stereomøbel, for det kan også bruges som alternativ til stereoanlægget. Lemus Home 1500 er en lav, bred skænk, der kan hænges på væggen eller stå på sortlakerede metalben. Møblet er fineret i valnød, eg eller sort ask, og fronten, der er opdelt i tre, er dækket af møbelstof. Det ser med andre ord aldeles nydeligt og klassisk ud. Bag to af stoffronterne befinder sig højttalere, mens det bredeste rum i midten har plads til f.eks. TV-boks, Blu-ray-afspiller eller spilkonsol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
arne rodahl